15 maig 2013  
Posted in Restaurant
El restaurant disposa d’un menjador per 75 persones, on es pot gaudir d’una gran cuina catalana i 100% casolana, herencia de la nostra Padrina Emilia on destaquen els següents plats:
ESCUDELLA o VIANDA, CANELONS DE CASA, MONGETES BLANQUES ESTOFADES, MACARRONS, TRINXAT DE COL, VEDELLA AMB BOLETS, ESPATLLA DE XAI, POLLASTRE AMB BOLETS, CONILL A L’ALL, LLONGANISSA DE CASA, CABRIT AL FORN, PEUS DE PORC, FETGE DE XAI etc….
I destacar també els nostres postres “tots casolanes” Flam, Crema Catalana, Quallada amb mel i nous, Tiramisú, Compota de Poma, Pastís de formatge, Codony amb formatge….
* Si veniu a menjar al nostre Restaurant, no dubteu en demanar plats elaborats amb productes 100% naturals del nostre Hort Particular com:
Amanida Catalana, Trinxat de Col o Bleda, Mongetes “Fessols” Blanques Estofades, Mongeta Tendra amb Patates o amb Pernil i Tomata, Carbassó al forn farcit de carn o de verdures, Crema de Carbassó, Porros i Carbassa 😉
* Durant la Temporada d’Hivern no dubteu a demanar el nostre MANDONGO 100% casolà fet al nostre foc a terra
Horari del restaurant és: de dimarts a diumenges de 13h a 15’30h
El preu del menú és de 20 € per persona ( 2 plats, postre, pa, aigua i vi rosat de la casa )
Els dilluns TANCAT
Mencions del nostre Restaurant en els mitjans de comunicació.
* Entrevista a Emilia Badia propietària Fonda Mas “Els Nostres Avis”
* Reportatge diari Segre 01/09/1996 “Parada y Fonda”
* Article TRADICIÓ HOSTALERA MILENARIA “Ara que sóc gran” de Marc Cerón – @marcceron al diari La Manyana (01/03/17)
* Article al Suplement Dominical del Segre “PLAERS” de Vidal Vidal (07/05/17)
* El programa “Via Lliure” de Rac1 (31/03/19) buscava els millors MACARRONS de Catalunya i SORPRESA… mireu qui surt a les recomanacions dels oients
* El prograna Ara Lleida Tour de Lleida Tv (23/06/19) fa un reportatge dels nostres MACARRONS
* Programa FEM TURISME Cadena SER 19/09/20 min 48:15
Moltes gràcies !!!